Ontdek snel ons laatste magazine

Impetus HW2425

Reis mee terug met Impetus naar de elegante Belle Époque

26/03/2024

De nieuwe IMPETUS-collectie neemt ons mee terug naar het einde van de 19de eeuw en vindt inspiratie in de geraffineerde elegantie van de Belle Époque.

De Impetus collectie voor HW24/25

In de nieuwe herfst-/wintercollectie voor Impetus smelten sweelderig fluweel en oogverblindende ontwerpen samen. De collectie vertelt een verhaal van stijl en verfijning, waarbij het verleden naadloos wordt verenigd met het heden.

Het meest opvallende aan de nieuwe collectie is de Impetus Revive homewear, een uniek en veelzijdig huispak gemaakt van geüpcycled, industrieel afval van IMPETUS dat maximaal comfort biedt voor binnen én buiten.

Duurzaamheid en mode

Zowel bij de dames als bij de heren blijft IMPETUS prioriteit geven aan het gebruik van duurzame materialen, zoals Tencel Modal en Tencel Lyocell, oftewel geregenereerde cellulosevezels die zacht en koel aanvoelen en extra comfort geven. Toch blijft de rol van mode minstens zo belangrijk, wat duidelijk is in de prachtige ontwerpen.

I AM

I AM is de mannenlijn van IMPETUS die inspeelt op de trends en daardoor het stijlgevoelige, trendgerichte marktsegment aanspreekt. Een creatieve invalshoek en hippe ontwerpen gaan samen met de beste materialen van natuurlijke oorsprong, zoals Lycocell.

Heb jij interesse om deze collectie zelf te gaan verkopen? Neem dan contact op met de verdeler via deze link.