Ontdek snel ons laatste magazine

Aruelle HW2324

Nieuw in de Benelux: nachtmode van Aruelle

15/05/2023

We hoorden het op de beurzen: winkeliers zijn op zoek naar nieuwe, mooie nachtmode om aan hun klanten aan te bieden. Met zo'n breed scala aan doelgroepen is het echter niet altijd even makkelijk om de juiste keuze te maken. Maar wat als er een merk is dat voor iedereen wat wils heeft? Maak kennis met Aruelle, een merk dat nu ook verkrijgbaar is in de Benelux.

Aruelle is in 2017 ontwikkeld in Litouwen door de jongere generatie van een familie die al meer dan 25 jaar distributeur is in de lingeriesector. Met bijna 30 markten wereldwijd, inclusief het Midden-Oosten, heeft het merk haar aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en klasse al bewezen.

Het label legt de focus op bad- en kamerjassen, pyjama's en loungewear, met materialen zoals viscose, flanel en velours. De moderne vrouw vindt zeker haar gading in de collectie en ook voor mannen is er een mooie collectie pyjama's en kamerjassen. 

Het maatbereik gaat van XS-XXL en de goede winstmarge is als winkelier mooi meegenomen. 

Met een zomer- en wintercollectie voorziet Aruelle voor elk seizoen iets nieuws en verrassends. Bovendien vind je in de wintercatalogus steeds een “Classic” collectie, waarvan de stijlen tot wel twee à drie jaar in productie blijven.

Kortom: of het nu gaat om jonge vrouwen, luxedames of gezellige types, Aruelle kan de aanwinst zijn die je zoekt voor je winkel.

Contacteer Gedes om het assortiment van Aruelle te ontdekken en het merk aan jouw collectie toe te voegen.

Agent gezocht voor Nederland

Gedes is nog op zoek naar een agent voor Nederland om samen met hen dit nieuwe merk met enthousiasme op de kaart te zetten.

Geïnteresseerden kunnen mailen naar gerdi@gedes.be of bellen naar +32 473 123 337.