Ontdek snel ons laatste magazine

LingaDore Lounge SS24 - Dusty Desert & Pink Lavender

Iedereen straalt met de nieuwe LingaDore Lounge collectie

20/09/2023

De nieuwe loungecollectie van LingaDore bestaat uit een sprekend kleurenpalet, indrukwekkende prints en vrouwelijke modellen. Op aanvraag van velen, zijn vijf van de acht series gemaakt van katoen of viscose.

Coral & Pink Lavender en Stripe

Starten doet het merk met de Coral & Pink Lavender serie, waaronder een jumpsuit van badstof dat zacht aanvoelt en een luxe gevoel opwekt. Ook in de serie Stripe keert de kleur dusty coral terug, namelijk in een tijdloze kimonoset. Daarnaast zijn er ook Kentucky blauwe items met een ademend aspect, gemaakt van geweven viscose. Dit zowel als tuniek, tuniektop en short.

Misty Blue

Mysterieus maar naturel? Dat is Misty Blue. De helderblauwe zeetint zorgt voor een fris gevoel, met luxueuze afwerkingen voor een stijlvolle look.

Dusty Desert & Pink Lavender

Matchen wordt makkelijk met de Dusty Desert & Pink Lavender lijn die uit twee levendige kleuren bestaat. Combineer erop los met de verschillende spaghettistijlen, de short en de kimono.

Powder Puff

Zo gaan we over naar de Powder Puff serie, gemaakt van katoen. Deze serie valt op door haar natuurlijke schoonheid, zonder te veel aandacht op te eisen. Er is te kiezen uit twee sets met (spaghetti)top en short, aangevuld met een spaghettihemdje en een jurk.

Pink Lavender

Tot slot is er de romantische en vrouwelijke Pink Lavender reeks, met een vrolijke lavendelkleur en een licht strepenpatroon. De top, short en jurk zijn allemaal gemaakt van katoen.

Maatbereik

Het LingaDore Lounge maatbereik gaat van XS tot 3XL, met interessante prijzen voor retailer en consument.

Meer weten over LingaDore of het verdelen ervan? Klik dan hier.

Merken: