Ontdek snel ons laatste magazine

Dacapo HW2425 jubileum

Dacapo viert 65-jarig jubileum

02/02/2024

Dacapo blaast 65 kaarsen uit en dat verdient extra aandacht!

Een beetje geschiedenis

Op 22 mei 1959 werd het merk Dakapo, toen nog met een k geschreven, internationaal geregistreerd. Het behoorde destijds nog tot de firma Glumann GmbH en lanceerde een eerder klassieke collectie met een sterke focus op grote maten.

Dacapo kreeg al snel een goede naam omwille van de pasvorm en de grote maten. In 1999 nam Moritz Hendel & Söhne GmbH het merk over en ontwikkelde het verder.

Een volgende belangrijke mijlpaal was de lancering van de succesvolle voorgevormde cups begin de jaren 2000. Het was ontwerpster Conny Döring die dankzij haar jarenlange ervaring de unieke cupvorm van Dacapo wist te ontwikkelen. Vandaag de dag staat het premium merk garant voor kwalitatieve voorgevormde beha’s met een uitgebreid matenbereik van 65 tot 110 A-H-cup.

Speciaal voor het jubileum werd een exclusieve serie in goudkleur ontworpen. In mei wordt ook de nieuwe basisserie Piano gelanceerd en wordt het NOS-programma aangevuld met modekleuren.

Zelf Dacapo verkopen?

Wil jij als winkelier meer info over het merk Dacapo of het merk zelf in je winkel aanbieden? Neem dan contact op met de agent