Ontdek snel ons laatste magazine

Ceceba Bodywear GmbH en Götzburg Wäsche GmbH bundelen de krachten

02/08/2023

CECEBA Bodywear GmbH en GÖTZBURG Wäsche GmbH kondigden recent hun fusie aan. Vanaf 1 juli 2023 zullen de twee bedrijven opereren onder de gezamenlijke naam CECEBA Group GmbH, in lijn met het bedrijfsmotto, "One Company - Six Brands".
De fusie brengt aanzienlijke voordelen met zich mee voor de klanten, omdat ze nu het gemak hebben van één minimale bestelwaarde, ongeacht het merk dat ze kiezen, of het nu gaat om CECEBA, Götzburg, Tom Tailor, Bugatti, Baldessarini of A Fish named Fred.

Eén bedrijf - zes merken

"Eén bedrijf - zes merken" staat voor het opmerkelijke voordeel dat CECEBA Group GmbH biedt - een uitgebreide verzameling van zes verschillende merken, elk afgestemd op specifieke doelgroepen. Door deze merken te consolideren, kunnen retailers profiteren van een gestroomlijnde administratie met één leverancier. Daarnaast heeft CECEBA Group GmbH een uitgebreide NOS (Never Out of Stock) voorraad, waardoor bestellingen snel en binnen 48 uur kunnen worden uitgevoerd. Dit streven naar efficiëntie zorgt ervoor dat klanten hun bestellingen snel ontvangen en tijdig aan hun vraag kunnen voldoen.

Om het bestelproces nog verder te verbeteren, biedt de CECEBA Group GmbH een gebruiksvriendelijke B2B-shop, die het bestelproces voor haar gewaardeerde partners vereenvoudigt. De combinatie van gemak, snelle levering en een divers merkenportfolio positioneert CECEBA Group GmbH als een marktleider, die tegemoetkomt aan de veranderende behoeften van klanten wereldwijd.

De CECEBA Group GmbH werd opgericht in 1893 en heeft een rijke erfenis als familiebedrijf, dat nu in de vijfde generatie actief is. Deze erfenis van expertise, gecombineerd met het streven naar innovatie en klanttevredenheid, heeft de reputatie van de CECEBA Group GmbH als betrouwbare naam in de industrie gevestigd.