Ontdek snel ons laatste magazine

MOI ET MARIE®

Bestseller MOI ET MARIE® nu ook voor lingeriespeciaalzaken

27/09/2023

Het Vlaams bedrijf MOI ET MARIE® startte in 2022 met het zelf ontwerpen en produceren van duurzaam en hypoallergeen menstruatieondergoed. Ondertussen gaat de verkoop door het dak en breidt het merk dit succes ook graag via B2B verder uit.

Menstruatieondergoed van MOI ET MARIE®

Bij het gebruik van menstruatieondergoed moet je geen extra bescherming dragen zoals maandverband of tampons. De slip absorbeert zélf het verlies met een equivalent van 3-4 tampons! Er moet minder gewisseld worden en er is geen irritatie, wat zorgt voor meer vrijheid en comfort.

Zwemmen tijdens menstruatie

In de lente van 2023 lanceerde MOI ET MARIE® een lijn van menstruatiezwemkleding (bikini’s en badpakken), waarmee tieners en vrouwen kunnen zwemmen zonder tampon tijdens de menstruatie.

Menstruatieondergoed en -zwemkleding was sinds de lancering waanzinnig populair bij tieners, die zo geen gedoe of stress meer hebben op school of in de zwemclub. Ook jonge vrouwen en dames zijn nu gewonnen voor het concept.

Dit unieke ondergoed wordt niet alleen maar gebruikt tijdens de ongesteldheid, maar is ook een hulpmiddel bij licht urineverlies of transpiratie tijdens fysieke activiteiten. Pas bevallen mama’s gebruiken het bovendien ter vervanging van kraamverband.

Verkoop in lingeriespeciaalzaken

MOI ET MARIE® zette sinds hun start volledig in op de exponentiële groei in het B2C-segment en werd zo op korte tijd marktleider in Vlaanderen en Nederland. Nu is ook hun B2B-verhaal begonnen. Sinds 1 augustus kunnen lingeriespeciaalzaken alle modellen van MOI ET MARIE® verdelen. In amper een maand tijd sloten meer dan 50 lingeriewinkels in België en Nederland zich aan. En met succes! Hun eerste feedback is overweldigend.

Patricia (zaakvoerster WEEKENDMODE, St.Idesbald)

"

Moi et Marie is een mooie aanvulling in ons totaalaanbod. Zowel voor menstruatie als incontinentie worden de slips (die er bovendien mooi uitzien) gekocht, voor jong en oud! Klanten zoeken naar duurzame alternatieven, en dit vinden ze bij Moi et Marie. Het is kwalitatief én betaalbaar.

"

Nooit uit voorraad

De modellen zijn nooit ‘out of stock’,  zijn niet seizoensgebonden én erg betaalbaar. Zo heeft een klant al een slip vanaf €19.99 (pvp). Alles is steeds snel (her)leverbaar vanuit het magazijn in Veurne. Zo is instappen in dit succesverhaal bijzonder laagdrempelig.

Ook interesse om MOI ET MARIE® in jouw zaak te verdelen? Neem dan contact op via info@moi-et-marie.com.