Ontdek snel ons laatste magazine

  Dorélit gaat in zee met Dexit nv

  31/01/2022

  Dorélit werkt voor de verkoop van de wintercollectie 22/23 samen met Dexit, die als agent zal fungeren. Het Belgische merk brengt dag- en nachtmode voor vrouwen, kids (meisjes en jongens) en sinds kort ook een bijpassende collectie voor mannen.

  Tot nu toe verliep het volledige reilen en zeilen van het Belgische merk Dorélit via bestuurder Line De Deurwaerder: “Zoals je weet doe ik alles zelf en dit ging niet meer alleen. Om verder door te groeien heb ik hulp nodig van een betrouwbaar bedrijf zoals Dexit. Doordat zij goede merken verdelen en veel ervaring hebben in de lingeriesector, is mijn keuze op hen gevallen.”

  Bij Dexit zelf luidt het als volgt: “Wij vinden het fijn om nu ook een Belgisch merk in ons gamma te hebben. Dorélit is qua stijl en prijs een perfecte aanvulling op onze andere merken.”

  Dexit zal zich voornamelijk bezighouden met de verkoop van de damescollectie, terwijl de kids-collectie grotendeels door Line De Deurwaerder zelf wordt gedaan. De samenwerking is vorige week van start gegaan.

  Meer over Dorélit, alsook de contactgegevens van Dexit, vind je hier. De foto's bij dit artikel zijn van de SS22-collectie.

  Categorieën:
  Merken: