Ontdek snel ons laatste magazine

Calida 100% NATURE MUM

100% NATURE MUM: de eerste moederschapscollectie van Calida!

30/09/2021

De eerste mama-collectie van Calida, composteerbaar én Cradle to Cradle®-gecertificeerd, verschijnt begin 2022!Eindelijk zullen vrouwen ook tijdens de – waarschijnlijk – meest uitdagende periode in hun leven kunnen rekenen op de vertrouwde kwaliteit, fijne pasvorm en legendarische duurzaamheid van Calida.  

De 100 % NATURE MUM items zijn vervaardigd met liefde en met zwangere en borstvoedende vrouwen in gedachten. De nieuwe collectie voor mama’s (in wording) omvat elegante bustiers, vrouwelijke borstvoedingsbeha’s met kant, een tank top die mooie de ronde buik omarmt en laag uitgesneden slips en broekjes. Elk artikel is gemaakt van TENCEL™, Lyocell/ROICA™ elastaan. De looks zijn zowel sensueel en vrouwelijk als enorm comfortabel en zacht, ook voor de gevoelige huid, tijdens en na de zwangerschap. Of de draagster nu kiest voor een elegant zwart of voor een prachtig delicaat roze kant, elk stuk laat de vrouwelijke vormen mooi uitkomen.

Janine Bühler, Director Brand & Product bij CALIDA

"

Als innovatiepioniers wat duurzaamheid betreft, zijn wij zeer fier op onze nieuwe baby, de 100% NATURE MUM, de eerste moederschapscollectie die Cradle to Cradle®-gecertificeerd is en in Zwitserland is geboren! De moederschapscollectie is niet alleen een logische volgende stap in onze 100% NATURE collectie; het is ook iets dat ons nauw aan het hart ligt. Perfect aangepast aan de noden van toekomstige en jonge mama’s, verenigt de 100% NATURE collectie een onvergelijkbaar comfort met een grote functionaliteit, waarbij onze strikte eisen op vlak van duurzaamheid worden gerespecteerd. 

"

De volledige CALIDA-familie kijkt ernaar uit om hun nieuwe baby te verwelkomen, die binnen 7 maanden gelanceerd zal worden. De 100% NATURE MUM collectie zal vanaf 3 januari 2022 uitgeleverd worden voor seizoen SS22.

Meer info en contactpersonen voor Calida vind je hier.