Ontdek snel ons laatste magazine

  Konrad Lingerie zoekt agent in de Benelux

  30/07/2019

  Konrad Lingerie is een Pools familiebedrijf dat in 1990 werd opgericht en exclusieve lingerie produceert. Alle afdelingen van het bedrijf zijn gelegen in Polen: design, constructie, het prototype-naaisterteam, logistiek, ... 

  Verschillende soorten corsetterie worden aangeboden: push-upbeha’s, gevulde en voorgevormde beha’s, semi-soft en softbeha’s, stringen, slips en shorts. Ook uitdagende corsetten en camisolen hebben een plaats in de collectie. 

  Daarnaast staat het merk bekend om de goede pasvorm van hun grotere behamaten. Het merk is gespecialiseerd in smalle behabanden met grote cups (60H, 65M) ofwel brede behabanden voor kleinere cups (120B). 

  Al 28 jaar lang biedt het merk modecollecties voor zowel herfst/winter als lente/zomer. Bij de introductie van de nieuwe collectie verschijnt er elke drie à vier weken een nieuwe collectie. De beste stijlen en pasvormen hebben een plaats in de permanente collectie, die altijd in stock is. Er is geen precontract nodig en er is geen minimumbestelling. Je bestelt wat je nodig hebt. 

  Naast corsetterie, biedt Konrad Lingerie ook mooie, tropische badmode onder de naam ‘Amante di Milano’. 

  Op dit moment is Konrad Lingerie op zoek naar een agent in de Benelux. Bij interesse, contacteer izabela.domagala@konrad-bielizna.pl, +48 504 048 696.

  Voor meer info, surf naar www.konrad-bielizna.pl.