Ontdek snel ons laatste magazine

  Muziek zet de toon bij Louisa Bracq HW2122

  30/06/2021

  De inspiratie voor de herfst- en wintercollectie van Louisa Bracq zit ‘m in muziek van de seventies

  Muziek is belangrijk voor de familie Bracq, zo ook voor de achterkleinkinderen die nu aan het roer staan. Zo speelde overgrootmoeder Louisa Bracq al klarinet. Drie verschillende reeksen zijn een knipoog naar muzikale helden en liedjes en dragen de naam ‘Ziggy’, ‘Superstar’ en ‘Angie’.

  Louisa Bracq zet zich aanstaande winter in voor 'Fat Fashion' en ziet bonenstaken niet meer als de norm. Broderie, dat trouwens de DNA van het merk vormt en volledig van eigen hand is, is ook in deze pittige collectie volop aanwezig. De collectie is bovendien gemaakt tijdens de lockdown en mocht volgens Matthieu Bracq absoluut niet treurig zijn. De volgende behamodellen zijn aanwezig:

  • Push-up beha
  • 3-delige beugelbeha (tot I-cup)
  • Bralette zonder beugel

  Ziggy

  De lijn Ziggy is een verwijzing naar David Bowie, die vijf jaar geleden gestorven is. Deze grafische zigzagreeks brengt tweekleurig borduurwerk op een zwarte achtergrond in twee kleurschema’s: roze-lichtblauw en champagnekleur.

  Superstar

  Superstar is pure rock spirit. Denk aan Kiss met een ster rond zijn oog et voilà: vandaar de sterren in deze reeks. Het kleurenpalet bestaat uit paars en zwart-smaragd. Lila is op dit moment een enorme trendkleur, wat zal overgaan in paars voor het najaar.

  Angie

  Reeks Angie is vernoemd naar het beroemde Rolling Stones-nummer en zorgt, door de ‘mozaïekjes’, voor een psychedelisch collage-effect. Lila, camel en een beetje zwart verschijnen op een ivoorkleurig satijn. De beha’s zijn vervaardigd uit heel zacht, elastisch zijde, met broderie à la Bracq. Een set met hemdje en short zijn aan de lijn toegevoegd, zodat deze print ook tijdens ontspannen momenten kan worden gedragen. 

  De gekende, populaire reeksen keren terug in olijfgroen.

  Voor meer over Louisa Bracq of contact, klik hier.