Ontdek snel ons laatste magazine

  Uitnodiging Peterschapsproject ModeUnie

  29/09/2014

  Na het succes van vorig werkjaar start Mode Unie in oktober met een tweede editie van het peterschapsproject. Naast schoen-
 en kledingwinkels, komen ook lingeriespeciaalzaken opnieuw in aanmerking om deel te nemen. Om in te schrijven is het zeker niet vereist om het eerste werkjaar doorlopen te hebben. 

  Tijdens een 8-tal avondsessies verspreid over het hele jaar komen de ca. 15 deelnemende zaakvoerders van modewinkels (in uw geval lingeriezaken) bijeen in de winkel van één van de deelnemers en bespreken er het centrale thema van de avond. Een gastspreker/ deskundige leidt het thema in en begeleidt het verder verloop van de avond.

  Winkelpersoneel, internetverkoop, een nieuwe kijk op winkelinrichting -en beleving, winkeldieven,... het is maar een greep uit de onderwerpen die aan bod komen.

  Het (verlaagd) inschrijvingsgeld bedraagt 399 euro (ex. btw). Dankzij het erkend Q-for label van de Vlaamse Overheid kan u bovendien genieten van een subsidie van 50%.

  Inschrijven kan hier. Deelname is beperkt van 15 tot 20 zaakvoerders van modewinkels uit uw sector. Wees er dus snel bij!

  Deze collega's zijn al ingeschreven: Ghislaine Asse, Boudoir Meulebeke, ZiTa Nieuwkerken-Waas, Daniëls Bilzen, An Brasschaat, Subliem Sint-Niklaas, Iris Kalmthout, Belle Fleur Temse, Sibylle Gavere, La Luna Waarschoot, Laho Opwijk, Ria Kessel

  Het startevent vindt plaats op 23 oktober 2014 in De Badboot in Antwerpen.

  Meer informatie: 

  Chiel Sterckx - 
Coördinator Peterschapsprojecten

 Willebroekkaai 37 1000 Brussel

  
T: 02 21 22 637 - GSM: 0472 41 45 67 - chiel.sterckx@unizo.be - @chielsterckx