Ontdek snel ons laatste magazine

  Vanaf SS20 wordt Massana in volledig België rechtstreeks verdeeld

  29/08/2019

  De Catalaanse firma Massana is gevestigd in Mataro, vlakbij Barcelona. Het merk brengt zowel nachtmode als een ready-to-wear collectie.

  Het Catalaanse Massana biedt nachtmode voor vrouwen, mannen en kinderen in een kleurrijke, trendgerichte stijl. De damesnachtkleedjes zijn voorzien van vrolijke prints, terwijl de pyjamasets jeugdig ogen en hier en daar voorzien zijn van een quote. Wat de mannen betreft, gaan klassieke strepen en ruitjes samen met een denim look en sportieve elementen.

  's Zomers voegt Massana ook goed verkochte strandkleedjes toe aan haar collectie, dit met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Opvallend zijn de felgekleurde, glanzende bloemenprints. Deze, in combinatie met de pasvormen die geschikt zijn voor alle leeftijden, zorgen al sinds vele jaren voor recordverkopen in de winkel.

  Voor het zomerseizoen 2020 zal de volledige collectie producten rechtstreeks verdeeld worden in volledig België (Vlaanderen + Wallonië).

  In Vlaanderen zal dit gebeuren door Greet Himpe en Philippe Vauterin van Peignora (de volledige nightwear voor dames en heren + strandkleedjes, zwemshorts en boxershorts), terwijl Patrick Vanvarenbergh de verdeling in Wallonië op zich neemt.

  Neem contact met hen op:

  - Vlaanderen: Peignora (Greet Himpe en Philippe Vauterin) - 0475 81 59 15 en 056 23 06 60

  - Wallonië: Patrick Vanvarenbergh - 0476 30 92 95