Ontdek snel ons laatste magazine

  25ste editie Lingerie Pro Tradefair

  28/11/2012

  Niet alleen in Parijs maar ook in Antwerpen valt iets te vieren. Daar vindt op zondag 27 en maandag 28 januari 2013 de 25ste editie van LingeriePro Tradefair plaats in Waagnatie Expo & Events.
  De organisatie kan terugblikken op een mooi verhaal dat ondertussen het volledige Benelux lingeriewereldje weet te inspireren.

  Deze tweedaagse beurs zorgt ook deze keer voor een rijk gevuld aanbod. Het wordt een echte ontdekkingstocht want naast heel wat vaste waarden die hun nieuwste creaties vaak in première voorstellen, begroet men ook ongeveer 15 nieuwe standhouders.

  Inschrijven om de beurs te bezoeken kan vanaf halfweg december via www.lingeriepro.be. De website wordt momenteel in een totaal nieuwe kleedje gestoken. LingeriePRO blijft zijn troeven uitspelen door inkom, parking, vestiaire gratis te houden.

  De leuke extra’s door vooraf te registreren zullen natuurlijk ook niet ontbreken. Zo is er een deal met een Belgisch topweekblad om een mini-abonnement aan te bieden met maar liefst 75% korting.

  Wenst u nu reeds meer info over LingeriePRO Tradefair dan kan je dit aanvragen via info@lingeriepro.be. En wie er nog nooit was, kan hier even de sfeer opsnuiven van de zomereditie van 2012.

  Meer info:  www.lingeriepro.be