Ontdek snel ons laatste magazine

Wacoal Europe kiest Laurel Nash als Global Sales Director

28/06/2021

De gekende lingerie- en badmodegroep Wacoal Europe kondigt aan dat ze een nieuwe Global Sales Director hebben aangeduid: Laurel Nash. De firma, die de merken Wacoal, Fantasie, Freya, Elomi (en Goddess) omvat, maakt hiermee bekend dat Nash verantwoordelijk zal zijn voor de globale sales strategie op de markt.

Laurel, die al drie jaar als vice-president voor de sales van Eveden Inc. werkte bij de Noord-Amerikaanse afdeling van het bedrijf, heeft een mooie achtergrond in groothandel en retail en meer dan 26 jaar ervaring.

Laurel Nash vertelt: “Ik vind het fijn om in een bedrijf te werken dat zich engageert om vrouwen te helpen zelfzekerder te worden. De lingeriecommunity is in de voorbije 15 maanden echt samengekomen om elkaar te steunen op manieren die we nooit eerder hebben gezien. Ik ben enorm enthousiast om nu een rol te krijgen in het steunen van de globale business. Het Wacoal Europe team is gevuld met gepassioneerde en toegewijde mensen. Ik kijk ernaar uit om nauw met het team samen te werken om nieuwe gebieden in kaart te brengen op vlak van lingerie en badmode en om vrouwen van overal kennis te laten maken met onze merken.”

Geoff Embley, CEO van Wacoal Europe: “Ik ben vereerd om Laurel’s nieuwe functie als Global Sales Director aan te kondigen. Laurel heeft een waaier aan kennis en ervaring en heeft fantastisch werk voor ons geleverd in Noord-Amerika. We verwachten dan ook dat wij en onze klanten onder haar vleugels de komende jaren sterker en sterker zullen worden.”