Ontdek snel ons laatste magazine

  Trek gratis meer consumenten aan op Lingerienet.be

  27/11/2020

  Het bezoekersaantal op Lingerienet piekt en we merken dat steeds meer consumenten onze store locator bezoeken, rechtstreeks of in de zoektocht naar een merk. Daarom roepen we je op om gratis aanweziger te worden op ons consumentenplatform lingerienet.be.

  In deze coronatijden gaan consumenten nog meer dan ooit online op zoek naar hun favoriete lingeriemerk of -winkel. We zien deze trend zeer duidelijk in onze bezoekcijfers op Lingerienet, die de voorbije maand opnieuw de hoogte in gingen. Vooral onze pagina's "Merken" en "Winkels" scoren hoog. 

  Dit is dan ook het uitgelezen moment om je winkel te updaten en de merken die je al dan niet (meer) verkoopt aan te passen. Dit is volledig gratis.

  Wat is het voordeel voor jou?

  Op ons inspiratieplatform Lingerienet.be delen we nieuws, tips en trends over nieuwe collecties in de lingeriespeciaalzaak. Onze lezers, de consumenten, ontdekken er merken en worden doorverwezen naar de verkooppunten in hun buurt in de Benelux. Als je als retailer de juiste merken aan je winkel linkt, vinden meer klanten de weg naar jou. Telkens wanneer we iets over een merk schrijven, wordt er automatisch naar jouw winkel als verkooppunt gelinkt.

  Hoe doe je dat?

  • Stap 1 - Inloggen: Log je hier in. Wachtwoord vergeten? Klik gewoon even op "wachtwoord vergeten?" en wij helpen je verder.
  • Stap 2 - Aanpassen: Vink de merken in jouw winkel aan per categorie. Je kan ook steeds je openingsuren aanpassen of een persoonlijk tekstje toevoegen. De wijzigingen worden automatisch opgeslagen.
  • Stap 3 - Dubbelcheck Hier kan je checken of het is gelukt.

  Je kan met al je extra vragen terecht bij jozefien@aphrodite.be.

  Samen maken we de cirkel rond! 

   

   

   
  Categorieën: