Ontdek snel ons laatste magazine

  Promise Luxury brengt luxe, lingerie en loungewear samen

  26/10/2020

  De nieuwe collectie van Promise Luxury voor SS21 brengt de termen luxe, lingerie en loungewear opnieuw samen in een oogverblindende collectie. Onderling matchen is mogelijk!

  Promise Luxury

  Bij Promise Luxury zien we drie verschillende collecties: Diana, Ada en Carlota.

  De eyecatcher in de krachtige serie Diana is de met kant versierde body (tot E-cup). Deze serie draait volledig rond de kleuren zwart en frambozenrood. 

  De lichte, delicate stijlen van Ada spreken dan weer de romantische zielen aan. Indrukwekkende looks in lichtbeige kant en wit satijn gaan hand in hand met knoopdetails.

  Voor wie gebruinde schouders extra in de kijker wilt zetten, is er de strapless balconnetbeha, heel mooi te combineren met een witte, kanten zomerjurk. 

  En last but not least verschijnt serie Carlota. Wit eyelashkant en naaldkant straalt hier op een blauwe basis. De highlight van deze collectie is de longinebeha in corsetlook.

  Loungewear

  De loungewear van Promise borduurt verder op de thema’s uit de lingeriecollectie, zowel op het vlak van prints als van kleuren.

  De Pyjama Party stukken zorgen voor een fungehalte in 100% katoen en licht viscose. Ze kunnen zowel ’s nachts worden gedragen om te slapen alsook om gewoon lekker thuis te ontspannen. Ook voor de mannen is er een beperkte pyjama- en loungewearcollectie onder de naam Feel Free for Men.

  Interesse? Meer info over het merk en contactmogelijkheden vind je hier.

  Categorieën:
  Merken: