Ontdek snel ons laatste magazine

  S3 komt met nieuw badmodemerk: Granadilla

  26/09/2018

  Distributeur S3 brengt een opvallend, nieuw badmodemerk naar ons land: Granadilla. Het merk uit Kaapstad is vernoemd naar het melodietje dat de lokale ijslollyverkopers er spelen en geeft meteen ook de exotische sfeer van het merk weer: “Granadilla” betekent passievrucht en “Granadilla Lolly” is een passievruchtijslolly die typisch en exclusief is voor de stranden van Kaapstad. 

  Het merk heeft verschillende types zwemshorts voor mannen, gaande van de ‘originals’ tot de ‘long shorts’, over een reeks ‘active shorts’ die extra comfortabel en stretchy zijn voor strandactiviteiten. Ook jongensshorts ontbreken niet in hun gamma. 

  De producten van Granadilla liggen momenteel in de rekken van meer dan 75 winkels wereldwijd en zijn een eye-catcher door de levendige kleuren en prints van onder meer flamingo’s, ijslolly’s en kiwi’s. Bijpassende handdoeken zijn ook voorzien. 

  Daarnaast zijn er verpakkingen in cilindervorm, synchroon met het design van de shorts, die los of samen met de shorts verkocht worden. Ze zijn bovendien ook ideaal als cadeauverpakking en kunnen als in-store merchandising ingezet worden.

  Extra opvallend aan het merk is dat het voor elk verkocht item een uur zwemles geeft aan de minderbedeelden in (Zuid-) Afrika. 

  Nog meer over het merk te weten komen? Ga naar www.granadillaswim.com.