Ontdek snel ons laatste magazine

  Loic Henry introduceert Hold Up Balls systeem in Europa

  26/08/2022

  Het Belgische merk Loic Henry is gevestigd in Doornik en bestaat sinds 4 jaar in de e-commerce. Wat het label uniek maakt, is het Hold Up Balls systeem.

  Dankzij het revolutionair Hold Up Balls-systeem, zijn deze boxers ideaal voor elke man die comfort en ondersteuning wil in een look die bij hem past. Het systeem is uniek in Europa en speciaal ontworpen om steun te bieden zonder ongemak, compressie of opwarming van de intieme delen. 

  De boxers passen zich aan aan de bewegingen van de drager voor een volledig comfortgevoel en een tweede huideffect.

  “Ondanks de crisisperiode is er een zeer goede klantenrelatie opgebouwd en is er vertrouwen ontstaan in het merk Loic Henry”, aldus David Rogie van L&J ONDERGOED, die het merk verdeelt in lingeriespeciaalzaken in Frankrijk, België, Luxemburg en Zwitserland. 

  “Door te luisteren naar en beschikbaar te zijn voor onze klanten, kunnen wij hen een assortiment exclusieve en innovatieve boxershorts bieden en blijven groeien. Klanten die Loic Henry boxers dragen praten erover, de mond-tot-mondreclame is ongelooflijk en het comfort is verslavend.”

  Er is een basisassortiment en een creatief city-assortiment, met trendy modellen en kleuren die voortdurend worden uitgebreid. Nieuw is het sportassortiment, met T-shirts met korte en lange mouwen en boxers met korte en lange pijpen.

  De showroom bevindt zich in de Rue de Blandin in Doornik, België.

  Bij interesse in het merk, kan je contact opnemen met David van L&J ONDERGOED via dit e-mailadres of via +32 (0)69 89 13 13 (kantoor) of +33 (0)6 43 16 81 11 (mobiel).        

  Meer info en productvoorbeelden via de website van het merk

   
  Merken: