Ontdek snel ons laatste magazine

  Marloes Heijmans nieuw directielid Beach House en Cyell

  26/07/2016

  Sinds april 2013 hebben de modemerken Beachlife en Cyell de krachten gebundeld en zijn ze, om de merken naar een hoger plan te brengen, gaan samenwerken. Dit gebeurde onder leiding van de voormalige eigenaren van Cyell, Ella Wiersma en Cynthia Kooi. 

  Cynthia Kooi, Creatief Directeur, treedt nu uit de directie en wordt vervangen door Marloes Heijmans, ooit gestart bij Beachlife. Samen met huidig directielid/CEO Ella Wiersma zal zij de nieuwe directie vormen waarbij Wiersma zich focust op Cyell en Heijmans op Beachlife.

  Aandacht voor een goede pasvorm hebben beide merken gemeen. Toch hebben ze afzonderlijk van elkaar een heel andere uitstraling en design. Beachlife richt zich op het midden prijssegment, Cyell met haar eigen stijl en haar verschillende productgroepen op een prijsklasse daarboven.

  Waar in het begin één marketingteam werkte voor beide merken, is dat nu opgesplitst in twee aparte teams. De collecties van beide merken voor zomer 2017 worden dan ook afzonderlijk gepresenteerd in een eigen showroom in de Fashion Dome in Almere.

  Categorieën:
  Merken: