Ontdek snel ons laatste magazine

  Ontdek het merk: CARE BY ME

  26/03/2019

  Care by me is een Deens merk, afkomstig uit Kopenhagen en in de Benelux vertegenwoordigd door Hanne Juul Agency. Het label heeft een tijdloze, esthetische look en gaat met een reeks duurzame producten tegen fast-fashion in.

  Handgemaakt én hartgemaakt

  De producten van Care by Me passen binnen homewear, slaapkleding, loungewear, sauna en spa en stralen een casual luxe uit. Naast een vrouwen- en mannencollectie (CBM Kopenhagen) zijn er ook onder meer babydekentjes en kussenslopen te vinden. Alle items vallen onder de drie kernwaarden van het merk: uitstekend vakmanschap, hoogstaande kwaliteitsmaterialen en sociale duurzaamheid.

  Uitstekend vakmanschap

  De kleding wordt door twee ontwerpsters bedacht, maar er staat een heel team, uitsluitend bestaande uit vrouwen, achter hun. Alle items worden handgemaakt door vrouwen uit Nepal en India, waarmee er een persoonlijke band is. Beide productiesites zijn erop gefocust om deze vrouwen skills en kennis aan te leren om hun toekomst te verzekeren.

  Hoogstaande kwaliteitsmaterialen & GOTS-label

  Een grote troef van het merk is dat het GOTS gecertificeerd is: de productie gebeurt op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze. Het label houdt dus rekening met mens en planeet en maakt enkel gebruik van natuurlijke materialen, zoals cashmere, wol, zijde en organisch katoen. 

  Sociale duurzaamheid

  Bovendien wordt er bij Care by Me niet aan overproductie gedaan. Dat houdt in dat er niet veel voorraad is en enkel die producten worden gemaakt waar er vraag naar is. 

  Bij interesse in het merk, neem contact op met hanne@hannejuulagency.com.