Ontdek snel ons laatste magazine

  Chantelle lanceert innovatieve Period Panty

  25/08/2021

  Chantelle wilt er zijn voor haar draagsters op elk belangrijk moment in hun leven. Als reactie op een sterk aanwezige vraag, brengt het merk daarom een eerste reeks menstruatieslips.

  Geschikt voor overdag en ’s nachts en voor elke menstruerende vrouw: of het nu bij de eerste menstruatie is, een verdere menstruatie of zelfs na een bevalling. De Period Panty is goed voor het milieu én voor de portefeuille en oogt tegelijkertijd elegant en vrouwelijk.

  In elk vrouwenleven worden er tussen de 10.000 en 17.000 hygiënische wegwerpproducten gebruikt. Naast het feit dat dit veel kost, bevatten de items ook soms schadelijke bestanddelen, pesticiden en allerhande bijproducten. Deze kunnen een impact hebben op de gezondheid van vrouwen, net als op de omgeving. Daarnaast kan ook potentieel discomfort ontstaan door deze producten, zoals blaasontstekingen of schimmelinfecties. 

  De anti-lektechnologie van Chantelle

  De anti-lek technologie van Chantelle is een vernieuwende, naadloze en flinterdunne technologie (3 mm). Aan de hand van drie laagjes wordt ultradun en -absorberend ondergoed gemaakt.

  • Afvoerende laag: een ademende stof van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen die vocht afvoert en geurtjes blokkeert. Resultaat: langdurig droog en fris ondergoed.
  • Absorberende laag: Een mix van natuurlijke stoffen gemaakt van bamboe viscose met hypoallergene voordelen. Deze laag is vochtabsorberend en bestrijdt bacteriën gedurende 12 uur voor zwaar bloedverlies.
  • Lekvrije laag: een 100% ondoordringbaar membraan dat lekken en vlekken voorkomt, zodat de draagster dag en nacht zorgeloos kan blijven.

  De collectie is verkrijgbaar in twee verschillende lijnen, beide met hipster en slip: eentje in minimalistisch zwart met grafische boord en de ander met vrouwelijk, elegant kant dat – ook tijdens de maandstonden – zelfvertrouwen geeft. Door de naadloze afwerking zijn beide onzichtbaar onder kleding. 

  Net als bij de andere producten van Chantelle is er een inclusief matenbereik van maat 34 tot 46. De adviesverkoopprijs van de broekjes met grafische boord is €35 en van die met kant €39.

  Op dit moment enkel te koop in Inno en op de webshop van De Bijenkorf. Binnenkort ook in de speciaalzaak.

  Bij interesse, contacteer de agent van Chantelle.