Ontdek snel ons laatste magazine

  Ciel: de hemel uit Antwerpen

  25/05/2022

  Wie dit nieuwe loungewearlabel uit Antwerpen voor het eerst ziet, begrijpt waar de dromerige merknaam vandaan komt. Oprichtster Camille Cigrang ontwierp de collectie op basis van een eigen droom en vertelt: “Ciel, met verwijzing naar de hemel, geeft vrouwen de mogelijkheid om te ontsnappen naar een surrealistische droomwereld waar alles mogelijk is”, aldus Camille Cigrang.

  In oktober '21 lanceerde ze haar eerste collectie, een tijdloze capsulecollectie met zijden stukken die het hele jaar door op verschillende manieren gedragen kunnen worden, ongeacht de gelegenheid. De stijl is kleurrijk en geïnspireerd door de jaren 70.

  Alle stukken worden lokaal in Europa geproduceerd. Gebruikte materialen zijn veganistische zijde en Frans kant. De capsulecollectie wordt elk seizoen vernieuwd op basis van de vraag, omdat het merk niet wenst bij te dragen aan overconsumptie.

   “Mijn visie achter Ciel is om vrouwen te voorzien van vrouwelijke, elegante kleding zonder het element van comfort te verliezen,” voegt ze toe. ‘Sensueel maar comfortabel’ is dan ook het designprincipe achter het merk. 

  Ontwerpster Camille Cigrang heeft een achtergrond in mode en luxe. Ze volgde de opleiding Fashion Business in Londen en haalde een master in Strategic Marketing. Geïnspireerd door haar reizen, haar passie voor mid-century modern interieurdesign en de vrouwen om haar heen, creëerde ze haar eerste collectie. Haar doel met Ciel? “Het zelfvertrouwen van vrouwen stimuleren en hen opnieuw in contact brengen met hun innerlijke vrouwelijkheid.”

  De verkoopprijzen variëren tussen de €95 en de €275 euro. Meer info op www.cieljouretnuit.com

  Categorieën:
  Merken: