Ontdek snel ons laatste magazine

Royal Lounge Junky nieuw op de markt

24/10/2013

Nederland is sinds enige tijd een nieuw lingeriemerk rijker. Het merk is opgericht door Cor van Schoonhoven en Elisabeth Wolbers en biedt een collectie underwear, beachwear en loungewear waarvoor de inspiratie gehaald werd bij Californian lifestyle: healthy, sporty en fashionable.Beide oprichters hebben jarenlange ervaring in de lingeriebranche en weten precies wat vrouwen willen: de perfecte pasvorm en de beste kwaliteit, gecombineerd met stijlvol design. Met deze eisen in het achterhoofd ontwikkelde het team van Royal Lounge Junky de ideale basislijn.

De beha’s van Royal Lounge Junky met de zogenaamde softcups passen zich perfect aan het lichaam aan waardoor ze comfortabel zitten en mooi afkleden. De beha’s zijn beschikbaar in basiskleuren als zwart, wit en nude, maar Royal Lounge Junky speelt ook in op de laatste kleurtrends. Er is ook aan grote maten gedacht met de speciale Diva-lijn die van cup 70D tot 90F gaat.

Naast de corsetterie heeft het merk ook een beach- en loungewearcollectie die eveneens voldoet aan bovengenoemde eisen: kwalitatief, comfortabel en trendy prints en mooie kleuren.

De beachy, flirty en stoere stijl wordt doorgetrokken in de aankleding van het merk in de winkel: Geen rekken vol met plastic hangers maar houten kleerhangers, canvas, stalen stellingen en foto’s vol inspiratie. Door de snel opvolgende collecties hangt er, op de basislijn na, om de twee maanden ook een totaal nieuwe collectie.

Info: www.royalloungejunkie.com