Ontdek snel ons laatste magazine

  Gedurfd, fris en jong: Naturana en Blue Label SS21

  24/08/2020

  Van kant en bloemen over nieuwe stijlen met ribbelstof tot comfy soft beha’s met bijpassende broekjes. Verschillende series kleuren de nieuwe collectie van Naturana en Blue Label voor lente/zomer 2021. 

  De bestseller beugelbeha met gevulde cups (7112) komt in een licht en luchtig kant en gaat gepaard met een mooi strikjesdetail. De beha garandeert een superpasvorm tot en met G-cup. De jacquard bandjes zijn oogverblindend, net als het decoratieve straselement in het middengedeelte.

  Modieuze en ontspannen soft beha’s vullen de collectie aan. Nieuw is de vrouwelijke beha met brede, zachte bandjes, geschikt voor sport en ontspanning en vrij van vervelende naden (86021). De voorgevormde mastectomie softbeha komt in een nieuwe kleur en met nieuw kant (5810).

  Voor de vrouwen die niet graag kant tonen onder hun kleding, is de beha met onderbeugel (7250) ideaal: de gevulde cups zijn bedekt met een effen stof en alleen de onderborst- en rugsectie zijn van kant voorzien. 

  De nieuwe katoenen Elasticup is een toevoeging aan de Elasticup-reeks. Het gaat hier om een beha met universele cupmaat (B-D) die ook perfect geschikt is als moederschapsbeha. 

  Blue Label by Naturana

  Ook Blue Label brengt nieuwigheden, zoals de soft beha met gevulde cups die nu in een elegante ribbeltjeslook verschijnt. De satijnen boordjes aan de decolleté mogen natuurlijk ook niet ontbreken (cup A-D, 75-95). 

  Voor meer informatie over (de collectie van) Naturana, klik hier. Om meer te weten te komen over Blue Label by Naturana, klik hier.