Ontdek snel ons laatste magazine

Inspirerend project voor de lingeriewinkels!

24/07/2013

MODE UNIE & FEDELIN organiseren met de steun van de Vlaamse Regering een gloednieuw en razend interessant marketingproject voor lingeriewinkels.
Onder begeleiding van experten leert u hoe u de passie van uzelf en de bezieling van uw bedrijf overbrengt naar uw team en hoe u de klanten zodanig begeestert dat ze uitgroeien tot uw trouwste fans.

Wat houdt dit project in?
Met een minimale financiële investering werk je samen met de 19 andere collega’s (+ 1 peter) tijdens 12 verschillende sessies gespreid van september 2013 tot juni 2014, aan het lingerieverhaal van de toekomst om je zo super te wapenen tegen alle grote uitdagingen die zich aanbieden in de retailwereld.

De formule
•    September 2013: Kick Off & kennismaking alle deelnemers en experten;
•    Oktober 2013: Inspiratietour met de bus bij succesvolle modezaken;
•    November 2013 – Mei 2014:
- 8 inspiratieavonden met 12 tot 20 zaakvoerders van lingeriewinkels die o.l.v. experten hun praktijkervaringen onderling uitwisselen;
- Telkens voorafgegaan door een winkelrondleiding bij één van de deelnemers;
•    Juni 2014: Slotcongres samen met de andere groepen uit de modehandel;
•    Juli 2014: Gezamenlijke ‘Summer Drink’ als leuke afsluiter;

Met uitzondering van de inspiratietour, vinden alle bijeenkomsten ’s avonds plaats. De concrete data worden later i.s.m. de experten en deelnemers vastgelegd.

Deelnameprijs
U betaalt slechts 23,75 Euro per bijeenkomst! U ontvangt na inschrijving een factuur van 570 Euro die betrekking heeft op alle 12 sessies & events. Dankzij het Qfor label kunt u voor 50% subsidies aanvragen via de KMO-Portefeuille. Na betaling van de factuur ontvangt u een officiële uitnodiging & programma.

Fedelin-leden kregen de eerste kans om zich in te schrijven maar vanaf nu kunnen ook niet-leden in dit project meestappen. Het aantal plaatsen is beperkt tot 20. Snel zijn is dus de boodschap.

Aarzel niet en maak gebruik van deze unieke kans om mee te bouwen aan een sterk fundament voor de lingeriespeciaalzaak! Om in te schrijven zie volgende item.