Ontdek snel ons laatste magazine

Sunny Thirty voor Mode City

24/05/2013

Mode City Paris, de internationale beurs voor lingerie en badmode viert deze zomer haar dertigste verjaardag. We hopen natuurlijk dat de zon van de partij is maar hoe dan ook zal voor deze speciale editie op 6, 7 en 8 juli paviljoen 1 van Paris Expo baden in een mix van licht en goud.
Een grondig herdacht onthaal in meerdere talen moet de bezoekers een warm en hartelijk welkomstgevoel bezorgen. Zo wordt er o.a. gezorgd voor een snellere verwerking van de toegangsbadges en voor een welkomstontbijtje. Personal shoppers staan opnieuw klaar om met aankopers het meest efficiënte parcours door de beurs te plannen.

De voorstelling van de collecties voor zomer 2014 is traditiegetrouw onderverdeeld in vier universums:
The essentials en cocooning: topmerken in de corsetterie, wellness en nachtmode.
Just Fashion: mode en sportmerken.
Designer Labels: luxemerken in lingerie en badmode.
Limited edition: jonge ontwerpers.

Het Trend Forum, dit jaar met ateliers rond vier thema's (geest, avontuur, urban en fetisj) en de dagelijkse conferenties en modeshows (lingerie, badmode en the Selection) vormen de vaste waarden op de beurs.

Net als in januari is er ook opnieuw de Agora voor de detaillist. Deze ruimte biedt de winkeliers de kans om ideeën, informatie en ervaringen met elkaar uit te wisselen. 
 
Een heus buitenevenement zorgt op deze feesteditie voor de nodige ontspanning: ateliers met advies over zomerse kapsels en make-up, accessoires, concertjes, badmodedefilés rond een zwembad en standjes met cocktails en zomerse hapjes ...  

Voor deze dertigste verjaardag worden enkele landen, waaronder België, waarmee jarenlang een goeie band is opgebouwd, extra in de watten gelegd. Zaterdag 6 juli is gereserveerd voor Duitsland, zondag 7 juli voor Rusland en maandag 8 juli komt België aan de beurt. Op deze dag worden de conferenties vertaald in oa. het Nederlands en zijn er, op vraag, geleide bezoeken aan het Trend Forum. Daarnaast kan men op maandag 7 juli om 12u30 ook deelnemen aan "le déjeuner des détaillants" waarbij winkeliers van verschillende nationaliteiten discussiëren over thema's als het merkenaanbod, winkelinrichting, etalages enz. (op uitnodiging).

Voor meer info kunt u terecht op www.lingerie-swimwear-paris.com.