Ontdek snel ons laatste magazine

100% kasjmier bij het Belgische merk Anna C.F.

24/01/2020

Vanaf juli 2020 verschijnt er een nieuw Belgisch merk op het toneel: Anna C.F.

De Belgische Anna Carolina Fernanda staat met haar label Anna C.F. voor tijdloze elegantie, zuivere snitten en een comfortabele fit. Er wordt enkel gebruik gemaakt van premium kwaliteiten zoals kasjmier en zijde. Bovendien vindt het volledige productieproces plaats binnen Europa, waardoor het merk controle kan houden over haar ecologische en sociale impact en op die manier de beste kwaliteit kan garanderen.

Voor winter 2020 stelt Anna C.F. haar ‘Eclips’ collectie voor. Deze tijdloze collectie bestaat uit basisitems met een trendy twist in 100% kasjmier. Er is hierbij keuze uit een rijk kleurenpalet.

Anna is zeer duidelijk in haar ontwerpen en materiaalkeuze: “Kasjmier is een tweede huid, voelt heel zacht en comfortabel aan en houdt je lichaamstemperatuur op peil. Het doel is dat de items je lievelingsstukken worden, iets wat je altijd wil en kan dragen. Het wordt een stuk van jezelf en je combineert er op los in je eigen stijl!”

De ‘Eclips’ wintercollectie van Anna C.F. wordt geleverd vanaf juli 2020 en wordt in België verdeeld door Dominique Verstraete.

Dominique Verstraete - T 032 478 25 40 16 - Dominique.dowi@gmail.com