Ontdek snel ons laatste magazine

  C.S. Fashion Agent nu ook exclusief agent voor Luli Fama in België

  23/08/2021

  Sinds augustus is C.S. Fashion Agent ook exclusief agent in België voor het merk Luli Fama. Het gaat om een Amerikaans merk uit Miami dat zich toelegt op beach- en resortwear, wat een mooie aanvulling is in het portfolio van C.S. Fashion.

  Het verhaal achter het merk

  Lourdes "Luli" Hanimian en haar schoonbroer Augusto Hanimian zijn de creatieve krachten achter Luli Fama. Luli werd geboren in Cuba en getogen in Miami, waar ook haar interesse in badkleding ontstond. In 1990 ontmoette het designerduo elkaar, toen ze beiden werkten voor Augusto’s tante: een bekende badpakontwerpster. Eerst werd Cover Style gelanceerd, een junior zwemlijn, en in 2003 kwam Luli Fama tot leven.

  De Luli Fama-collectie

  Luli Fama staat bekend om de universeel flatterende pasvorm en de eclectische mix van levendige tinten en gedurfde prints. De collectie oogt feestelijk maar steeds verfijnd.

  Inspiratie voor de collectie wordt gevonden in Luli's Cubaanse finesse, alsook in haar tijd in Miami. De kosmopolitische cultuur en Latino-invloeden zijn zichtbaar in de hedendaagse silhouetten en intense motieven van het badmodemerk.

  Luli en Augusto werken samen met kunstenaars om aangepaste ontwerpen te maken voor al hun prints, waarbij elk item een verhaal vertelt. Het merk biedt dan ook originele ontwerpen met de consument in gedachten, maar blijft altijd trouw aan haar filosofie.  

  Het assortiment bestaat uit exclusieve monokini's, bikini's, cover-ups en jurken, gemaakt van prachtige vormversterkende stoffen die het vrouwenfiguur accentueren en met sprekende details. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om bij de andere collectiestukken te passen, die overigens dag in dag uit kunnen worden gedragen.  

  Onlangs breidde Luli Fama uit met de introductie van de gloednieuwe zonnebrillencollectie Eye Candy, die mooi past bij de Luli Fama-badpakken. Luli Fama werd al gedragen door Beyoncé Knowles, Jennifer Aniston, Shakira en Kate Hudson, en door supermodellen Adriana Lima, Bar Rafaeli en Marissa Miller.

  Heb jij interesse om dit merk in je winkel te verkopen? Neem dan contact op met C.S. Fashion Agent om de SS2022-collectie te bekijken in de showroom in Drongen of om een afspraak bij jou te regelen.

  • Via mail
  • Via het telefoonnummer 0475 45 09 64

  Meer info over het merk.

  Categorieën:
  Merken: