Ontdek snel ons laatste magazine

  Langverwacht weerzien in Parijs: SIL lijkt door te gaan

  22/12/2021

  We zeggen het voorzichtig, maar SIL lijkt door te gaan. Salon International de la Lingerie, Exposed en Interfilière Paris openen de deuren van 22-24 januari in Porte de Versailles (Hal 7.3).

  Bijna 200 merken tekenen present met lingerie, corsetterie, activewear, loungewear, been-, bad- en mannenmode en meer. Ook wordt er opnieuw in een apart gedeelte aandacht besteed aan duurzaamheid en aan millenials.

  Bij EXPOSED is er een unieke selectie van bekende namen en jonge ontwerpers (zoals Néné Paris, Opaak, Simone en Swedish Stockings, …)

  Het lichaam zal centraal staan als ‘uitdrukkingsmiddel’ van positiviteit, zorg en dankbaarheid. Trendwatcher Vanessa Cause zorgt voor de interactieve setting. Andere kernwoorden van de show en de beurs zijn diversiteit, zelfwaarde, aanvaarding van vrouwelijkheid in al haar vormen en vrijheid van expressie.

  Verschillende trendfora en live activiteiten zijn te bezoeken, zoals de IM-PERFECTION podcast en een lezing over No Gender Make-up. Ook is er opnieuw een Bridal Express voorzien voor wie in het huwelijksbootje stapt en worden we geïnspireerd door allerhande lezingen die ons aanzetten tot nadenken over de toekomst en hoe (duurzaam) consumeren nu verder moet.

  Meer info en tickets verkrijg je hier.

  Categorieën: