Ontdek snel ons laatste magazine

Laatste kans voor interactief lingerieproject

22/08/2013

Er zijn nog enkele beschikbare plaatsen voor het nieuwe marketingproject voor lingeriewinkels dat vanaf september van start gaat. De organisatie gaat uit van MODE UNIE & FEDELIN met de steun van de Vlaamse Regering. Onder begeleiding van experten leert u hoe u de passie van uzelf en de bezieling van uw bedrijf overbrengt naar uw team en hoe u de klanten zodanig begeestert dat ze uitgroeien tot uw trouwste fans.

Wat houdt dit project in?
Met een minimale financiële investering werk je samen met de 19 andere collega’s (+ 1 peter) tijdens 12 verschillende sessies gespreid van september 2013 tot juni 2014, aan het lingerieverhaal van de toekomst om je zo super te wapenen tegen alle grote uitdagingen die zich aanbieden in de retailwereld.

De formule
•    Eind september 2013: Kick Off & kennismaking alle deelnemers en experten;
•    Oktober 2013: Inspiratietour met de bus bij succesvolle modezaken;
•    November 2013 – Mei 2014:
- 8 inspiratieavonden met 12 tot 20 zaakvoerders van lingeriewinkels die o.l.v. experten hun praktijkervaringen onderling uitwisselen;
- Telkens voorafgegaan door een winkelrondleiding bij één van de deelnemers;
•    Juni 2014: Slotcongres samen met de andere groepen uit de modehandel;
•    Juli 2014: Gezamenlijke ‘Summer Drink’ als leuke afsluiter;

Met uitzondering van de inspiratietour, vinden alle bijeenkomsten ’s avonds plaats. De concrete data worden later i.s.m. de experten en deelnemers vastgelegd.

Deelnameprijs
U betaalt slechts 23,75 Euro per bijeenkomst! U ontvangt na inschrijving een factuur van 570 Euro die betrekking heeft op alle 12 sessies & events. Dankzij het Qfor label kunt u voor 50% subsidies aanvragen via de KMO-Portefeuille. Na betaling van de factuur ontvangt u een officiële uitnodiging & programma.

Inschrijven voor de laatste plaatsjes
Aarzel niet en maak gebruik van deze unieke kans om mee te bouwen aan een sterk fundament voor uw lingeriespeciaalzaak. Stuur een e-mail naar info@fedelin-lingerie.be met volgende gegevens:

Naam zaakvoerder
Naam zaak
Adres
Telefoonnummer
e-mail adres
Ondernemingsnummer (BTW-nummer)

U ontvangt eerst een factuur van €570 all-in. Dankzij het Qfor label kunt u voor 50% subsidies aanvragen via de KMO-portefeuille. Na betaling van de factuur bent u definitief ingeschreven.