Ontdek snel ons laatste magazine

  Geslaagde en gezellige LingeriePRO

  22/08/2012

  Met een bezoekersaantal van 574 winkels komt Lingeriepro op gelijke hoogte als de vorige wintereditie en is er een stijging van 3% in aantal winkels ten opzichte van zomer 2011.
  Met een bezoekersaantal van 574 winkels komt Lingeriepro op gelijke hoogte als de vorige wintereditie en is er een stijging van 3% in aantal winkels ten opzichte van zomer 2011. Dit komt vooral door de grotere aantrekkingskracht van de beurs voor Nederlandse speciaalzaken.
   
  Ondanks het mindere lente-zomerseizoen hadden de bezoekende winkeliers een duidelijke kijk op hun zaken en is er een toenemend professionalisme merkbaar bij de betere lingeriespeciaalzaak. Dit werd ook door veel standhouders vastgesteld en zelfs geprezen. Ook zij zijn eerder gebaat met bewuste aankopers dan met te veel impulsiviteit en eventueel budgetteringproblemen tot gevolg.

  Bij de standhouders zag je dan weer de creativiteit toenemen om de meestal standaard standenbouw origineel in te vullen zonder al te hoog oplopende kosten.

  Op maandagavond waren dan ook bijna uitsluitend positieve reacties te horen over het verloop van de beurs en bovenal over de leuke atmosfeer op LingeriePRO. De drankenservice door de zeer herkenbare kelners blijft een grote troef en de Lancia Shuttledienst door Buga-Kempen bleek een zeer fijne service.
   
  Voor het eerst mocht LingeriePRO ook een gastland begroeten met als eerste bovenste beste buur Nederland. Elke pre-geregistreerde winkelier ontving zo een extra goodie-bag met leuke verrassingen georganiseerd door het Nederlands Consulaat Generaal te Antwerpen. Tijdens een persmeeting werden verschillende Nederlandse labels extra in de kijker geplaatst. Daarnaast bleven ook het glaasje cava en broodje zeer welkom voor wie zich vooraf ingeschreven had.
   
  Het LingeriePRO-team kijkt al weer uit naar 27-28/01/2013 voor het 5de lustrum of de zilveren 25ste editie waarvoor nu reeds een groot deel van de bestaande standhouders hun deelname hebben bevestigd.


  Info: www.lingeriepro.be