Ontdek snel ons laatste magazine

Bron: Pixabay

Boekentip: "Kleur verkoopt" van Hilde Francq

22/06/2017

Trendwatcher Hilde Francq van Francq Colors weet als geen ander te vertellen welke kleuren, patronen en stoffen zich komende seizoenen zullen aandienen. In haar nieuwste boek "Kleur verkoopt" belicht ze het enorme belang van kleuren bij het al dan niet aankopen en verkopen van producten. Voor maar liefst 85% van de consumenten is kleur één van de doorslaggevende redenen voor een aankoop. 

De bedrijfswereld is zich daar nog niet voldoende van bewust, aldus Hilde Francq. In "Kleur verkoopt" lees je waarom een bedrijf niet om kleur heen kan. Van marketingstrategie tot verpakking: kleur is essentieel voor de positionering en de verkoopcijfers van merken en producten. 

Het boek geeft je tips om gefundeerd met kleur en trends te werken, leert je alle aspecten van kleurmarketing en bundelt interviews met bekende ontwerpers en autoriteiten als Mette Hay, Inge Onsea en Anne Chapelle. De combinatie met de inspirerende beelden en foto's zorgt ervoor dat dit boek zowel op je bureau als op de koffietafel een plaatsje verdient. Het boek "Kleur verkoopt" is hier te koop. 

Categorieën: