Ontdek snel ons laatste magazine

  Terug naar de Roaring Twenties met Great Abby van Rosa Faia

  22/05/2020

  Komend najaar staat er bij Rosa Faia één eyecatcher centraal: de levenslustige ‘Great Abby’-collectie, bestaande uit 5 modellen, inclusief Big-cup beha.

  Voor de nieuwe serie Abby liet Rosa Faia zich inspireren door de roaring twenties. Bloemendessins van hoogwaardig Frans kant in Chantilly look zorgen voor een heuse portie glamour. Afhankelijk van het model zijn de items compleet van kant of een combinatie van kant met gladde dubbellaagse voorgevormde cups. 

  De beugelbeha met contrasterend kant

  De beugelbeha (70B-95E) valt op door de kanten optiek in de cup, in de smalle schouderbandjes, tussen de cups en in het rugpand. Dit sensuele kanten dessin wordt gevoerd in een contrasterende skin kleur.

  Door de driedelige cups, in de bovencup gevoerd met lichte elastische tule en in de ondercup met een zachte niet-elastische voering, worden een mooie pasvorm en een soft draaggevoel gegarandeerd. De stevige gevoerde strook tussen de cups druk niet in de huid en past zich aan door een elastische sluitende boord.

  Big-cup support tot J-cup 

  De Big Cup-beha, daarentegen, gaat van F- tot J-cup! Het model heeft vierdelige cups en een vormstrook aan de zijden voor een extra stabiele steun. De schouderbandjes zijn van elastisch kant en zijn bij de grote maten breder én met ontlastende werking.  

  De voorgevormde exemplaren

  De moulded modellen, beugelbeha en softbeha, combineren het Franse kant tussen de cups en aan de schouderbandjes met een zachte microvezel in de dubbellaagse cups. Een fijn elastisch kanten boordje aan de sluitband, een fluwelen strikje en een roségouden sierringetje tussen de cups maken de Abbylook bij alle modellen compleet. 

  De speelse softbody

  In de softbody met beugel (B-E) lopen brede stroken kant aan de zijkant door van arm- tot beenuitsnijding. Dit flatteert het silhouet. Een speels detail is het elastische kanten boordje aan het been. 

  Matchen met billen en benen

  Bijpassende slips zijn de tailleslip en hoge tailleslip+ van zachte microvezel. De brede zijstroken van kant op tule passen bij het florale dessin van de beha’s.  De elastische kanten boord sluit niet alleen zacht en onopvallend, maar vallen ook mooi om billen en been.

  Meer over Rosa Faia vind je hier