Ontdek snel ons laatste magazine

  Ontdek het merk: ethisch verantwoord met Nette Rose

  20/07/2022

  Je eigen ding doen, je voor jezelf kleden, maar zacht blijven voor de wereld rondom je. Onze redactie ontdekte Nette Rose in de Exposed ruimte van Salon International de La Lingerie. Pastelkleuren en sublieme ontwerpen met lichte bloemetjes omkaderden de stand en vingen onze blik. 

  Ethisch geproduceerd

  Nette Rose is een ethisch verantwoord lifestyle lingeriemerk uit Zuid-Afrika. Van ontwerp tot productie: alles vindt plaats in de eigen studio in Kaapstad. Het label ademt zelfvertrouwen en positieve vibes, gaande van romantische bloemetjes tot verleidelijk kant en pittige accessoires. 

  Een bralette van Nette Rose kopen is een boom planten. Voor elke bralette die het merk verkoopt, wordt er een boom geplant in Madagascar om CO2 neutraal te blijven.

  Het aanbod

  In het aanbod van het merk vind je allerhande soorten bralettes (mesh, kant, geborduurd en bamboe) in verschillende modellen (triangel, soft cup, half cup). Ook elegante bodysuits lijken bij elk design terug te komen. Broekjes zijn normale slips, high waist, high leg of string. 

  Daarnaast zijn er bondage geïnspireerde accessoires, die door details als metalen hartjes toch het lieflijke karakter van Nette Rose blijven uitdragen. Ook bijpassende jarretellen én haaraccessoires zijn verkrijgbaar.

  Bovendien staat er in het etiketje van een aangekocht item een reminder over hoe fantastisch de draagster is.

  Foto’s van de draagsters vind je via de hashtag #NetteRoseBabes.