Ontdek snel ons laatste magazine

Heidi Van Staeyen nieuwe voorzitter van Fedelin

20/06/2022

Recent werd Heidi Van Staeyen verkozen tot nieuwe voorzitter van Fedelin. Ze volgt hiermee Anne De Witte op, die sinds oktober 2016 aan het roer van de lingeriefederatie stond.

Recent werd Heidi Van Staeyen verkozen tot nieuwe voorzitter van Fedelin. Ze volgt hiermee Anne De Witte op, die sinds oktober 2016 aan het roer van de lingeriefederatie stond.

Het zijn drukke tijden voor Heidi van Lingerie Caline. Recent nog verhuisde ze met haar winkel naar een pand even verderop in Nieuwpoort. Het resultaat mag gezien zijn: een zeer ruime winkel van zo’n 180 m2. En toen kwam de kans om ook bij Fedelin mee richting te geven aan de federatie. Voor Heidi is het belangrijk dat de sector als een geheel naar buiten komt. Verbinding is voor haar een sleutelwoord. “We staan allemaal met passie in de winkel en moeten dat gevoel uitdragen naar zowel de consumenten als onze leveranciers. Verder wil ik ook dat Fedelin bekender wordt bij de winkeliers. Het aantal leden mag gerust nog een flink stuk stijgen. We zitten nu in een goede periode hiervoor, net na corona. De goesting is er bij iedereen, de sector is al bij al goed uit de crisis gekomen”.

Heidi Van Staeyen benadrukt verder dat het belangrijk is om je eigen koers te varen met je winkel. De dialoog aangaan met de leveranciers is daarbij essentieel. “Leveranciers kunnen mee nadenken over hoe je met je winkel kan evolueren, maar het is ook nodig dat merken duidelijk aangeven waar zij zelf naartoe willen: zetten ze bijvoorbeeld meer in op het online verhaal, is de fysieke winkel voor hen primordiaal of kiezen ze voor een combinatie van beide? Het is belangrijk om die dialoog te voeren. We zijn nu klaar om samen te groeien met onze leden en onze sponsors”.

 

 

Categorieën: