Ontdek snel ons laatste magazine

  Ontdek het merk: Baelle

  20/02/2019

  Baelle is een Spaanse firma die zich toelegt op lingerie en zwemkledij. Kernwoorden van het label zijn ‘natuurlijke elegantie’ en ‘aantrekkelijk organisch’.

  Het verhaal achter het merk

  De naam Baelle ontstond door het samenplaatsen van ‘Barbara’, de ontwerpster van het merk, en “pour Elle”. Het Spaanse label werd in 2017 gelanceerd, samen met een eerste badmodecollectie. In het najaar van datzelfde jaar bracht Baelle ook een lingeriecollectie op de scène. Door badmode en lingerie te combineren, bereikt Baelle een evenwicht tussen schoonheid, elegantie en verleiding. De collecties worden ondertussen verspreid doorheen Spanje en de rest van Europa, maar ook in Amerika.

  Doelpubliek

  De Baelle-draagster wordt door het merk beschreven als “een vrouw die ervoor kiest om zichzelf te omhullen met organisch-geïnspireerde mode”. Het merk vindt inspiratie in vrouwen die genieten van kleine dingen en op zoek zijn naar dat tikkeltje meer in hun dagelijkse leven.


  Het verhaal achter de mode

  Baelle gebruikt hoofdzakelijk natuurlijke en organische materialen, met als doel de noden van hedendaagse consumenten te vervullen zonder hulpbronnen te beschadigen en rekening houdend met toekomstige generaties. De lingerie en badmode worden op een duurzame manier in Spanje geproduceerd, met materialen als bamboe, katoen en zijde. “Kwaliteit”, “ethiek”, “sensualiteit” en “respect” zijn enkele van de kernwaarden van het label.


  Collecties 2019

  Ook voor 2019 staan er drie nieuwe collecties klaar, elk met een aantal esthestische lijnen. Zo is er de Daily collectie, een basiscollectie geschikt voor vrouwen die van de ene naar de andere plaats gaan en zich altijd mooi willen voelen. Daarnaast is er de Elegant collectie, met romantische en suggestieve lijnen en patronen die het vrouwelijke lichaam in de kijker zetten. Tot slot brengt Baelle de Seductive collectie. Alle stuks zijn exclusief en limited edition.