Ontdek snel ons laatste magazine

  Agent of distributeur gezocht voor Gossard en Berlei

  19/02/2021

  “We zijn op zoek naar potentiële agenten of distributeurs in de Benelux. We zoeken er voornamelijk nog eentje voor Gossard, maar idealiter zou deze persoon zowel Gossard als Berlei willen vertegenwoordigen”, aldus International Sales Manager Clarisse Parkes. We starten met een woordje uitleg over de merken.

  Meer over Gossard

  Gossard heeft als motto om "de regels van verleiding te herschrijven". Weelderig kant, sensuele snitten en gesofisticeerde details zorgen voor een spannende maar harmonieuze mix met een kleurenpalet van romantisch pastel, gedurfd zwart, glitters voor de feestcollectie en natuur- en bessentinten die de grens tussen zomer en herst doen vervagen. Meer over Gossard te weten komen? Bekijk dan dit filmpje

  Meer over Berlei

  Vrouwen en materiaalinnovatie zijn onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Berlei. Het merk is ontstaan in 1917 en ontworpen door en voor vrouwen. In 1922 schakelde het merk de hulp in van Dr. Grace Boelke om te verzekeren dat de lingerie perfect aansloot bij de vrouwelijke anatomie. Nog vier jaar later deed Berlei een onderzoek met 6000 vrouwen om de artikelen aan hun noden en comforteisen aan te passen. Sindsdien is het label niet gestopt met innoveren en laat het zijn producten testen door professionals en echte vrouwen. De kracht van het merk ligt in het eindeloos innoveren op vlak van nieuwe materialen, superieur comfort en ondersteuning, ongeacht de altijd veranderende eisen van de vrouw. 

  De Beauty Range, bijvoorbeeld, is een bestseller op de VK-markt en verder. Hierin maakt Berlei de brug tussen traditionele beugelloze beha’s en fashion bralettes zonder steun. Van T-shirtbeha’s over strapless beha’s tot sportbeha’s met verschillende levels ondersteuning. Maatbereik gaat van A- tot G-cup. Meer technische informatie kan opgevraagd worden bij het merk. 

  Verwachtingen voor agent(en) of distributeur(s)

  “De agent(en) zou(den) op basis van commissies werken en we verwachten van hem/haar dat hij/zij de volledige Benelux op zich neemt.

  Verdelers krijgen een grote korting op onze prijslijst, kopen onze producten en verdelen deze dan onder de retailers in de Benelux.” 

  Bij interesse voor het verdelen of vertegenwoordigen van één of beide merk(en), contacteer International Sales Manager Clarisse Parkes op het nummer +44 (0)7990 004819 of via clarisse.parkes@courtaulds.com

  Categorieën: