Ontdek snel ons laatste magazine

  Fantasie lanceert nieuwe look met luxueuze herfst-wintercollectie 2016

  18/03/2016

  Fantasie, een van de marktleiders in lingerieontwerpen voor dames met een D cup of meer, ondergaat komende winter een heuse metamorfose.

  Fantasie, dat nu deel uitmaakt van de groep Wacoal, ontstond in 1978 en staat bekend omwille van zijn klassieke lingerieontwerpen voor alledaags gebruik. De laatste jaren echter was er een groeiende populariteit merkbaar van de meer gesofisticeerde reeksen met speciale afwerking als Zwitsers borduurwerk, fijn kant, diamanten en metaalkleuren zoals Ivana, Marianna en Francesca. 

  De wintercollectie 2016 weerspiegelt dan ook perfect de nieuwe hedendaagse en elegante look van het merk. Daarbij hoort ook een nieuw kleurenpallet dat ook zal worden doorgetrokken in een volledig nieuwe identiteit inclusief nieuw logo en alle mogelijke marketingmateriaal. 

  Twee van de nieuwe reeksen zijn Sofia en Isabella. De luxueuze Sofia wordt gekenmerkt door barokke, Zwitserse borduursels in goud- en zwarttinten. De sensuele Isabella, een voor Fantasie eerder onuitgegeven ontwerp springt dan weer in het oog door het gebruik van ragfijn, licht kant, organza en edelsteentjes en zorgt voor een zeer flatterend silhouet.