Ontdek snel ons laatste magazine

  Nieuw: Ysabel Mora lanceert activewear

  17/07/2022

  Het Spaanse label Ysabel Mora blijft haar collectie uitbreiden, met voor SS23 een opvallend grote collectie voor zowel dames, heren als kids. De meest opvallende nieuwigheid? De activewear!

  Vier lijnen vullen elkaar aan in de nieuwe sportcollectie van Ysabel Mora: Infinity, Energy, Focus en Freedom.

  Bij Infinity vind je sportswear voor zowel binnen- als buitensporten, van de laagste tot de grootste impact. 

  Energy draait dan weer rond het halen van alle doelen, via een functionele collectie in een levendig en energiek kleurenpalet. Een trendy groen verschijnt naast paisley paars, samengaand met leuke details zoals gekruiste bandjes, openingen in de beha’s, platte naden op de leggings en vederlichte shirts. Ontworpen voor alle actieve en stedelijke vrouwen die dagelijkse motivatie vinden in sport.

  De lijn Focus is er voor een goede balans van lichaam en geest. Verschillende ontwerpen voor beha’s en leggings gaan samen met assorti T-shirts, zorgvuldig gemaakt zachte stoffen en ontwikkeld om zich aan het lichaam aan te passen en maximum comfort te bieden. Eender welke sportieve activiteit krijgt hierdoor een wellnesseffect.  

  Freedom, tot slot, staat voor ontkoppelen om te kunnen verbinden met jezelf. Deze lijn is geschikt voor elk type beweging, met een zacht aanvoelende stof en aangename elasticiteit voor tijdens de training. De naadloze technologie zorgt voor het gevoel van een tweede huid. Deze lijn bestaat uit beha’s en leggings.

  Naast deze vier lijnen is er ook een basiscollectie, waar welzijn samengaat met de juiste uitrusting en accessoires voor een sportief moment. Zo is er een mooie glazen drinkfles (voor 600 ml) met siliconen boord met reliëflogo, een houten dop en een katoenen koord.

  Meer info over het merk vind je hier.

  Categorieën:
  Merken: