Ontdek snel ons laatste magazine

  Look Those Legs zoekt sales agent voor SiSi in België en Luxemburg

  17/07/2019

  Look Those Legs vertegenwoordigt het pantymerk SiSi in de Benelux en is op zoek naar een modieuze, gedreven en zeer gemotiveerde sales agent die graag aan het werk gaat om hun klantenbestand verder uit te breiden. 

  SiSi in het kort

  SiSi vertegenwoordigt sinds 1925 de geschiedenis van panty’s in Italië. Met meerdere productielocaties in Italië, een productie van 200 miljoen panty’s en ca. 1 miljard euro omzet per jaar is SiSi de marktleider van beenmode in Italië, Spanje en Rusland. SiSi produceert haar panty’s met een speciale weeftechniek, waardoor ladders verleden tijd zijn en het draagcomfort gegarandeerd is.

  Naast een goed basisprogramma van hoge kwaliteit, biedt SiSi een aantal unieke producten waaronder een anti-cellulite panty. Dit product is getest en gecertificeerd door de Italiaanse Health Association en wordt enkel aangeboden door SiSi.

  Agent gezocht

  Het merk is per direct op zoek naar een (of meerdere) zelfstandige agent(en) voor België en Luxemburg. Ben je al bekend met de verkoop aan modewinkels, drogisterijen en lifestylewinkels in het middensegment, dan is dat voor hen een groot pluspunt, maar ook als je nog een agentschap wilt opzetten, zien zij daar mogelijkheden in. 

  Als agent ben je verantwoordelijk voor het presenteren en verkopen van de collectie door middel van acquisitie en binnen (eventuele) eigen klantenkring.

  Interesse? Neem dan contact op via info@lookthoselegs.nl.

  Categorieën:
  Merken: