Ontdek snel ons laatste magazine

  C.S. Fashion verwelkomt eerste mannenmerk: Roberto Ricetti

  17/01/2020

  Met het Italiaanse label Roberto Ricetti introduceert agentuur C.S. Fashion voor het eerst een mannenmerk in haar aanbod. En dat gebeurt niet zomaar: “Dit merk past héél goed binnen ons aanbod en voldoet aan alle voorwaarden en eisen die wij stellen om opgenomen te worden in ons gamma. Vandaar dat wij nu voor het eerst ook een mannenmerk verwelkomen”, aldus Philippe Levy Van C.S. Fashion. De agentuur versterkt met deze toevoeging haar reputatie als exclusieve agent voor luxemerken uit het hoger segment in de Benelux op vlak van bad- en nachtmode. 

  Het verhaal achter het merk

  Roberto Ricetti ontstond in Brescia op 17 maart 1986. Het merk is het resultaat van een droom om geklede mannenmode te creëren die simpel en verfijnd is zonder onnodige versiering, maar met een zichtbare kwaliteit die vanaf de eerst blik duidelijk wordt. Vandaag wordt het merk in vele landen verkocht en worden de op maat gedragen hemden door belangrijke klanten wereldwijd gedragen.

  In de Benelux is het label al aanwezig in de vorm van op maat gemaakte hemden, met onder andere koning Filip en Peter Goosens van Hof Van Cleve als vaste klanten . Nu treedt Roberto Ricetti ook met pyjama’s en kamerjassen de Benelux binnen.

  Het gaat om een zeer luxueuze collectie uit het hoog segment, vervaardigd in Italië met alleen de beste stoffen: van Egyptisch katoen over linnen tot het fijnste zijde en kasjmier. Kernwoorden zijn verfijnd maar comfortabel, met een passie voor hoge kwaliteit. 

  De drager

  Het merk richt zicht tot mannen die graag zorg dragen voor zichzelf door middel van hoogkwalitatieve producten die rijk zijn op vlak van draaggevoel en materiaal. De man die Roberto Ricetti draagt houdt van elegantie, maar doet dit voor zichzelf en wilt dit niet overmatig tonen. 

  Samenwerking met C.S. Fashion

  De samenwerking tussen C.S. Fashion en Roberto Ricette start met de herfst-/wintercollectie van 2020, die te zien is in de showroom in Drongen (enkel op afspraak). 

  Meer info via info@csfashion.be of via de website van het merk

  Categorieën: