Ontdek snel ons laatste magazine

Uitstel maar geen afstel: nog even wachten op verjaardagseditie van LingeriePRO

16/04/2020

Net als veel andere Belgen, zaten ook de beursorganisatoren van LingeriePRO gisteren hoopvol aan de televisie. Wat zou de Belgische overheid melden in verband met evenementen in de komende maanden? 

“Massaevenementen zoals festivals kunnen niet plaatsvinden tot 31 augustus”, aldus eerste minister Sophie Wilmès. Maar hoort LingeriePRO hierbij? Er zijn nog heel veel vragen.

Net zoals wij, uitgever in de lingeriesector, weten ook producenten, winkeliers, agenten, importeurs én beursorganisatoren in volledig Europa (nog) niet hoe het concreet verder gaat. Daarom neemt ook Team LingeriePRO liever het zeker voor het onzekere. Philippe Bracke van LingeriePRO aan het woord:

“Ook wij weten het (nog) niet. Maar wat we wel al weten is dat de oorspronkelijke planning om de 40ste LingeriePRO op zondag 26 en maandag 27 juli 2020 in Antwerpen te organiseren niet meer haalbaar is. Ondertussen hebben we niet stilgezeten en passeren meerdere alternatieven de revue. Maar zolang er geen duidelijkheid gegeven wordt door onze Belgische overheid over evenementen in de toekomst, gaan we als LingeriePRO-team geen alternatieven lanceren welke nadien eventueel opnieuw aangepast moeten worden. Er zijn momenteel nog te veel vragen: wat met internationale bezoekers en exposanten? Kan er nog gereisd worden?”

Let's stay connected

Het team van LingeriePRO zet zich ook op sociale media volop in om de stakeholders uit onze sector te informeren, inspireren en bevragen. Zo vind je hen in deze Linkedin groep, op Instagram en op Facebook

Zodra er meer informatie over de beurs in Antwerpen bekend is, lees je dit op Aphrodite.be. 

Categorieën: