Ontdek snel ons laatste magazine

Lingerie Marie gaat voortaan hand in hand met lingerie Camelia

15/11/2019

Op 1 december is het zo ver: het roer bij Lingerie Marie zal worden overgedragen. 

Voortaan gaan lingerie Marie (Wervik, Ieper en online) hand in hand met lingerie Camelia (Westrozebeke en Gits), met Inge Foulon aan het roer. Kathleen Biesbrouck neemt afscheid na 22 jaar. Ze nam destijds de winkel over van haar mama Yvette Commeyne die de zaak startte in 1983 en bouwde die verder uit tot twee winkels in Ieper en Wervik en een webshop. Twee keer won lingerie Marie de Prima Donna Award. 

Kathleen aan het woord: “Lingerie Venus en lingerie Marie (Wervik, Ieper en online, n.v.d.r.) is de omgeving waarin ik opgroeide, waar ik mijn talenten en passie kon ontdekken en ontwikkelen. Vandaag ben ik een gelukkige vrouw omdat ik al dat schoons van de lingerie met de klanten mocht delen.  En omdat ik zoveel vrouwen een bijzonder goed gevoel kon geven door hen te helpen om er de perfecte maat en snit uit te kiezen.

Maar ik was op een moment in mijn leven gekomen waarop ik me de vraag stelde waar iedereen wel eens mee worstelt: wil ik dit graag blijven doen tot mijn 67ste?  Er kwamen ook al enkele boeiende kansen op mijn pad waar ik niet kon op ingaan. Nu ben ik klaar om de volgende stap te zetten, om een nieuw verhaal te schrijven. En een nieuwe uitdaging kwam sneller op mijn pad dan verwacht: vanaf januari zal ik vaak op het stadhuis in Roeselare vertoeven waar ik start als deskundige handel op de dienst economie.

Mijn doel was vooral om lingerie Marie in goede handen te kunnen doorgeven. Voor onze klanten, voor onze verkoopsters de ‘lingerie Mariekes’, voor stad Wervik, voor stad Ieper, … In mijn zoektocht naar een overnemer kwam ik in contact met Inge Foulon. Zij startte zo’n 10 jaar geleden met lingerie Camelia in Westrozebeke. Twee jaar geleden nam ze lingerie Charmes over in Gits.  Voor ons is dit de ideale combinatie. Inge kent de lingeriewereld en heeft de nodige vakkennis. Samen met haar team is ook zij klaar voor de volgende stap en ziet ze de samensmelting van de vier winkels en de online shop helemaal zitten."

Categorieën: