Ontdek snel ons laatste magazine

  Uniek 3-in-1 concept van Happy Undies

  15/07/2022

  Het Duitse merk Happy Undies brengt een vernieuwend 3-in-1 concept op de markt dat grenzen doet vervagen. Eén setje Happy Undies staat voor ondergoed, bikini én ‘clubwear’ (te dragen voor een avondje uit, vrolijk genoeg om onder de blouse uit te piepen).

  Meer dan duizend designs pronken in de collectie, gaande van een lijn die volledig rond Parijs draait, een liefdeslijn, dierenprints, ... De ontwerpen ogen speels, sportief en kleurrijk, mét langdurig kleurbehoud, en worden door een en dezelfde partner ontworpen. 

  Het idee erachter is dat je het ondergoed ’s morgens aantrekt en je ding doet. Moest de dag je ergens brengen waar je wil zwemmen, dan kan dat zonder grenzen. Het product is zwemvriendelijk en droogt bovendien snel op, waardoor je het terug kan aantrekken en de draad terug kan oppikken, eventueel af te sluiten in een club met een wijntje of twee.

  Het merk geeft de draagter de mogelijkheid om zichzelf uit te drukken en brengt een speelse en positieve twist in haar leven. De klant kiest het ontwerp dat past bij hoe ze zich voelt: haar favoriete hobby, lievelingsfruit, -dier, bloemen of persoonlijke liefdesverhalen. Alles draait rond het vieren van ieders unieke identiteit, het creëren van herinneringen en het doen lachen van de draagster.

  De collectie is comfortabel met duurzame pasvormen. Elk product is handgemaakt met een zijdezachte, luxueuze en hoogkwalitatieve stof

  Heb jij interesse in dit merk of om verdeler te worden? Mail dan naar info@happy-undies.com of surf naar www.happy-undies.com voor meer informatie.