Ontdek snel ons laatste magazine

Breaking news: LingeriePRO keert terug in voorjaar 2021

15/05/2020

Eerder communiceerden we al dat de 40ste editie van LingeriePRO Tradefair niet zou doorgaan in juli. Vandaag werd bevestigd dat de beursorganisatoren hun feesteditie vooruitschuiven naar het voorjaar van 2021. 

“Gemoedelijkheid zit in ons DNA”, schrijft het team van LingeriePRO. Iedereen die de vakbeurs al eerder bezocht heeft, weet precies over welk gemoedelijk karakter er hier gesproken wordt. Het ‘elkaar treffen’ is kenmerkend aan de beurs en doet bij ieder van ons, u kan waarschijnlijk meespreken, de ‘goesting voor een nieuw seizoen’ behoorlijk stijgen. 

Fysieke ontmoetingen zijn in deze coronatijden echter tot een minimum herleid. “Wij voelen ons niet lekker bij een beurs die minder gemoedelijk zou zijn dan men van ons gewend is”, voegt het team toe. Samen besloot het team dan ook dat LingeriePRO Tradefair in zijn oorspronkelijke en gekende versie pas zal terugkeren in het voorjaar van 2021.

Ondertussen zitten de beursorganisatoren zeker niet stil. Ze blijven creatieve oplossingen bedenken voor de toekomst, willen blijven verbinden, vinger aan de pols houden, vragen stellen, suggesties geven en problematieken aankaarten. 

Meer dan ooit klinkt hun slogan ‘Let’s Stay Connected’ relevant in de oren en wanneer het weer zover is, zal ook Let’s Celebrate’ nog intenser klinken.

Categorieën: