Ontdek snel ons laatste magazine

  Mode City Paris in het teken van de zon

  14/06/2013

  Op 6, 7 en 8 juli 2013 vindt in Paris de 30ste editie van deze internationale badmode- en lingeriebeurs plaats. Naast een speciale België-dag zijn er nog wel redenen om naar Parijs af te zakken. We zetten nog even de belangrijkste troeven van deze feesteditie op een rijtje. - De bezoekers mogen een warm welkom verwachten: onthaal in verschillende talen, een welkomstdrankje en een vlottere afhandeling van de badges. Personal shoppers helpen u om het beste traject door de beurs te vinden.

  - Voorstellingen van collecties voor lente/zomer 2014 van heel wat internationale topmerken uit de corsetterie, nacht- en badmode, nieuwe merken en jong talent.

  - Lingerie- en badmodetendenzen voor 2014 in het Trend Forum  

  - De Agora des détaillants waar de professionals elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen en ideeën uitwisselen.

  - Drie modeshows per dag: corsetterie 11u, beachwear 15u (maandag 14u30) en The Selection 17u (maandag 16u)

  - Tal van conferenties

  - Met Gottex dit jaar uitgeroepen tot Createur de l'année, brengt Mode City hulde aan de stichtster en ontwerpster van dit Israëlische badmodemerk Lea Gottlieb, die eind vorig jaar overleed.

  - Maandag 8 juli: Speciale dag voor de Belgen. Belgische winkeliers kunnen op vraag de conferenties bijwonen in hun eigen taal en krijgen een geleid bezoek aan het Trend Forum.

  - Absolute summer: een heus buitenevenement met kleine modeshows, standjes met lingerie, badmode en accessoires maar ook zomerse lekkernijen en cocktails, optredens en dj's en ateliers waar specialisten je de perfecte zomerlook geven.
   
  - Tegelijk vindt in paviljoen 1 ook de internationale stoffenbeurs Interfilière plaats. Zeker een bezoek waard voor wie wil weten wat de toekomst in lingerie- en badmode brengt!   

  - Prijs: 22 Euro voor wie vooraf inschrijft - 32 Euro ter plaatse

  Wil je deze zomerse start van het beursseizoen niet missen, vraag dan nu je badge hier aan!

  Meer info:
  www.lingerie-swimwear-paris.com
  www.interfiliere.com