Ontdek snel ons laatste magazine

  Mode City 2012, ode aan de creativiteit

  14/06/2012

  Onder het motto hoe meer je ziet, hoe beter, kan je natuurlijk ook terecht op Mode City in Parijs. Ook daar trekken ze op 7, 8 en 9 juli 2012 in Hal 1, Porte de Versailles alle registers open om u te laten onderdompelen in de lingerie- en badmodecollecties voor volgende zomer.
  Onder het motto hoe meer je ziet, hoe beter, kan je natuurlijk ook terecht op Mode City in Parijs. Ook daar trekken ze op 7, 8 en 9 juli 2012 in Hal 1, Porte de Versailles alle registers open om u te laten onderdompelen in de lingerie- en badmodecollecties voor volgende zomer.

  Wat kunt u zoals verwachten:
  - Het trendforum "Share" ontworpen in samenwerking met Trend Union dat de nieuwste trends op ludieke en zintuiglijke wijze benadert. Een parfumeur, een stylist, een patissier en een bloemenkunstenaar werpen elk op hun manier hun licht op de ontwikkelingen in verpakking, merchandising en productontwikkeling. Ook live demonstraties.
  - Met dagelijks drie modeshows krijgt u een al een fraai beeld van wat voor moois zomer 2013 zal brengen. Nieuw dit jaar is "The Selection", een derde show waarin een selectie van stukken wordt getoond gekozen door het eigen Mode City team.
  - Dagelijkse conferenties over marktstudies, nieuwe merken, innovaties,...
  - Ook verjaardagen worden gevierd: 50 jaar Andres Sarda, 80 jaar Pierre Mantoux
  - Creativiteit moet aangemoedigd worden en daarom kunt u op de beurs ook de jonge street art kunstenares YZ ("eyes") aan het werk zien.
  - Garden Party White & Gold op zaterdag 7 juli in Hôtel Salomon de Rothschild in hartje Parijs (met dress code)

  Ziet u door het bos de bomen niet, dan kan u vanaf dit jaar ook beroep doen op een personal shopper service. Deze persoon stippelt een beursbezoek voor u uit op maat gemaakt en in functie van uw persoonlijke interesse. Op afspraak: hotline.visiteurs@eurovet.fr

  Hebt u het gezien op de beurs, dan is het tijd om Parijs te ontdekken. Mode City heeft samen met partners van Mode City Do it in Paris en Show me Paris een "Parcours Paris Mode" uitgestippeld met de hipste en meest trendy boetieks, bars en restuarants van het moment. Meer info: www.mode-city.com/site/GB/Visit/Visitors__Service,C19821,I23131.htm?KM_Session=b30f030deb3f278ab18f0f1655762fb9

  ***************************************************************************
  FEDELIN-LEDEN krijgen van Mode City de volgende EXTRA VOORDELEN:
  -    Een gratis toegangsbadge 
  -    Gereserveerde plaatsen bij de defilés met een toegang zonder wachtrij
  -    Een begeleid bezoek aan het forum met uitleg over de trends door een modeverantwoordelijke van de beurs
  -    Een persoonlijke uitnodiging voor de Garden Party White & Gold op zaterdag 7 juli vanaf 19u30 in het centrum van Parijs, vlakbij de Champs Elysées.
  -    Een conciergedienst (op zoek naar overnachting in Parijs?): modecity@barnettconsulting.fr - Tel: + 33 1 75 60 12 96

  Om gebruik te maken van deze diensten en u in te schrijven, moet u contact opnemen met Promosalons België: Tel. 02/534 98 98 of belgium@promosalons.com


  Meer info: www.promosalons.be - www.mode-city.com