Ontdek snel ons laatste magazine

  LingeriePro Tradefair, dé ontmoetingsplaats voor lingerie in de Benelux

  14/06/2012

  Op zondag 29 en maandag 30 juli is Waagnatie/Hangar 29 in Antwerpen the place to be voor alle lingerieprofessionals in dit land en zelfs daarbuiten. In deze indrukwekkende hall aan de Rijnkaai vindt sinds augustus 2009 Lingerie Pro Tradefair plaats.
  Op zondag 29 en maandag 30 juli is Waagnatie/Hangar 29 in Antwerpen the place to be voor alle lingerieprofessionals in dit land en zelfs daarbuiten. In deze indrukwekkende hall aan de Rijnkaai vindt sinds augustus 2009 Lingerie Pro Tradefair plaats.

  Wat in 2000 begon als een aankooptreffen in samenwerking met enkele firma’s, is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige werk- én oriëntatiebeurs. Met momenteel 100 standen en meer dan 350 collecties krijgt de lingerieprofessional een heel duidelijk overzicht van wat er zich binnen de sector beweegt en presenteert. Bovendien is het dé ideale ontmoetingsplaats voor al wie in de branche actief is en met collega’s, producenten, invoerders en agenten van gedachten wil wisselen. Een gemoedelijke sfeer, open standen, goede service en ruime bars bieden u daar alle gelegenheid toe. 
   
  Tijdens de zomeredities van LingeriePRO staan de badmodecollecties natuurlijk centraal. Maar ook het aanbod van andere aspecten van de lingeriesector neemt toe in de zomeredities. De segmenten corsetterie, nachtmode, homewear, panty en sokken, ondermode, accessoires en vooral shapewear zijn ook nu goed vertegenwoordigd.

  Bedrijven die u voor het eerst op de beurs kan vinden zijn:
  Bambou Lingerie/Elise Anderegg (FR), CN Fashion (BE), Demo Export/Caldera (GR), JOG Swimwear (FR), La Fille D’O (BE), New S-Line (BE), Nicole Olivier (FR), Madame Supertrash (NL), Yasminum (BE). De andere deelnemende bedrijven vindt u terug op www.lingeriepro.be.

  Voor het eerst begroet LingeriePRO ook een gastland. De Ambassade en het Consulaat der Nederlanden werken dit jaar rond het thema Fashion. Lingerie is daarbij een van aantrekkelijkste aspecten en daarom organiseert het land op maandag 30 juli om 11u een persmeeting voor vak- en modepers waarbij de Nederlandse labels die ook op de beurs staan, zich extra in de kijker kunnen plaatsen. Wie zich vooraf inschrijft voor de beurs (via www.lingeriepro.be/inschrijven.php?lang=nl ) krijgt nog wat leuke extra’s aangeboden door het gastland.

  Zoals steeds is de beurs gratis. Vooraf registreren wordt beloond met een aantal leuke voordelen (zie www.lingeriepro.be/inschrijven.php?lang=nl). Hou er wel rekening mee dat door een sportmanifestatie de parking bij de Waagnatie niet bruikbaar is. Volg de LingeriePRO-parking pijlen en een shuttledienst brengt u tot bij de ingang.

  Meer info:
  www.lingeriepro.be
  info@lingeriepro.be
  Pro-TradeGroup bvba
  Tel. 0032/475/285503