Ontdek snel ons laatste magazine

Lingeriezaak met vast klantenbestand in Gentbrugge over te nemen

14/04/2021

De zaak Huis Hutse, gelegen aan het station van Merelbeke bestaat in oktober 85 jaar en is nu op zoek naar een overnemer. De huidige eigenares, Carine De Clercq, is al de derde generatie en gaat na 42 jaar activiteit in de winkel met pensioen.

De specialiteit van de speciaalzaak zijn pyjama’s: voor groot en klein. Het maatbereik voor de dames gaat tot maat 64 en voor de heren tot maat 68. 

Daarnaast wordt er ook lingerie en ondergoed tot in de allergrootste maten verkocht, alsook kousen en panty’s. De merken zijn onder meer Ammann, Anita, Mey, Vamp, Felina, Perlina, Woody, Lords en Lillies, Cette, Camano, Falke…Tot slot biedt de winkel ook mercerie-artikelen aan en er is een goede depot voor was- en droogkuis.

Het pand is eigendom van de huidige uitbaatster en bevat de zaak, die nu 66 m2 meter is en die nog kan uitbreiden, en een grote woonst op de verdieping.  

De winkel komt met een groot vast klantenbestand en heeft geen concurrentie in de buurt. De eigenares hoopt iemand te vinden die haar assortiment aanhoudt. 

Contactgegevens:

De Clercq Carine
Huis Hutse
Bloemstraat 43
9050 Gentbrugge
09 230 72 68

Categorieën: