Ontdek snel ons laatste magazine

  Epiphany, lingerie ontsproten aan Noorse mythologie

  14/01/2014

  Eind vorig jaar stelde Epiphany Vanderhaeghen in Brussel haar eerste lingeriecollectie aan de pers voor. Als dochter van een van de bekendste Belgische modeontwerpsters Kaat Tilley groeide ze op middenin een wereld van mode, ontwerp en creativiteit die uiteindelijk ook haar passie zou worden. Voor haar eerste lingeriecollectie liet ze zich meevoeren door de Walkuren, de strijdgodinnen uit de Noorse mythologie die de dappersten onder de gevallen helden van het slagveld meenamen naar het Walhalla.

  Deze inspiratie zorgde voor een verrassende en sterke collectie die tegelijk zeer elegant en vrouwelijk oogt. Met de gedachte dat lingerie eigenlijk te mooi is om verstopt te worden onder een laag kleren, zocht ze naar een nieuwe benadering en laat ze de lingerie deel uitmaken van de outfit. Het gebruik van niet-alledaagse materialen en patronen zorgt voor een verrassend effect. 
  Omdat lingerie behalve een mooi design ook een perfecte pasvorm vereist, werkte de ontwerpster samen met Celesta, een van 's lands beste en laatste confectieateliers.

  Deze eerste Epiphany-collectie is te koop bij Lineos Gent, de Epiphany Shop in Asse (op afspraak) en op www.epiphany.be.

  Epiphany
  Asbeekstraat 12
  1730 Asse
  info@epiphany.be
  www.epiphany.be
  T. 0471/66 11 24